28 d’agost del 2007

Altafulla abans de la guerra

Aquest és l'aspecte que tenia l'interior de l'església d'Altafulla, i més concretament l'altar d'una de les capelles, l'any 1924.

És només una de les moltes fotografies del poble que trobareu en el fons de la Biblioteca de Catalunya. La imatge, de la mateixa manera que la que veieun al capdamunt del blog, és de Josep Salvany i Blanch ( 1966-1929)

La resta de d'instantànies als Fons Fotogràfic Salvany. Memòria Digital de Catalunya.


Un altra mostra:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Salvem el Gaià!!!
Aquest dissabte 8 de setembre es fa la presentació de les noves propostes de Salvem el Gaià a la desembocadura del riu Gaià. És molt important que fem el màxim de difusió de l'acció i esperem que hi hagi força representació dels veïns i veïnes del Baix Gaià, de les diferents entitats i en especial, esperem la presència dels polítics de la nostra comarca. Ja n'hi ha alguns que han confirmat la seva presència.
Recordeu que a les 9 del matí hem quedat davant del centre cultural del Catllar per anar fins a les fonts de Sant Magí de la Brufaganya. Ens aturarem a esmorzar al Querol i ens trobarem amb els companys de Salvem el Querol. Per coordinar l'excursió fins a les fonts (cotxes, etc.), si teniu intenció de pujar, envieu si us plau un correu a jsmbaixgaia@hotmail.com
Per últim, us podeu baixar el cartell de l'acció perquè el reenvieu, enganxeu, etc (http://alternativabaixgaia.blogspot.com). L'autor és el Joan Carles de la Riera.
També podeu veure l'anunci que n'ha fet el Jordi de la Torre
http://es.youtube.com/watch?v=Y5s6nmIxZFg
Ah, i el dimecres 5 i dijous 6 hem quedat a les 5 de la tarda a l'AUCA de Torredembarra per fer les banderes de l'acció del dissabte. Si no teniu res millor que fer, veniu a donar-nos un cop de mà. S'han de fer i pintar unes 60 banderes blaves!