4 de setembre del 2007

Salvem el Gaià..!

Aquest dissabte 8 de setembre es fa la presentació de les noves propostes de Salvem el Gaià a la desembocadura del riu. Els organitzadors esperen que hi hagi força representació dels veïns i veïnes de la subcomarca del Baix Gaià, també des de les diferents entitats que treballen a la zona i en especial, esperen la presència dels representants de l’arc polític de la comarca. De fet, segons asseguren els organitzadors, ja hi ha polítics que han confirmat la seva presència.
Tothom que hi vulgui prendre part ha de saber que s’han quedat a les 9 del matí davant del centre cultural de El Catllar per anar fins a les fonts de Sant Magí de la Brufaganya. La comitiva s’aturarà per esmorzar a Querol, on hi ha prevista una trobada amb membres de la plataforma, Salvem el Querol.
Per prendre part en l’activitat, de cara a coordinar l’excursió fins a les fonts, cal enviar un correu electrònic a aquesta adreça: jsmbaixgaia@hotmail.com
Per últim, us podeu baixar el cartell de l'acció perquè el reenvieu, enganxeu, etc.
L'autor és el Joan Carles de la Riera.
També podeu veure l'anunci que n'ha fet el Jordi de la Torre.
El dimecres 5 i dijous s'ha quedat 5 de la tarda a l'AUCA de Torredembarra per fer les banderes de l'acció del dissabte. S'han de fer i pintar unes 60 banderes blaves.