19 de maig del 2008

les bruixes tornen al poble..!

El proper mes de juny Altafulla es tornarà a posar en sintonia amb una de les seves múltiples realitats. Es tracta de reconstruir pels carrer i zones adjacents del cas antic el passat relacionat amb el món de les bruixes.
L’artífex de tot plegat, com sabeu és Joan Carnicer, que és a l’hora el responsable que, un any més, puguem tenir la fira-mercat esotèric, els tallers de malabars, exposicions de ceràmica, tallers de dansa del ventre, tallers infantils, conferències, nou debut de la primera bèstia de foc (el gat), cercavila, actuació de txalapartaris, correfoc, ritual energètic de les plantes i altres actes i activitats.
Per fer-ho possible, però, m’ha fet saber que aquest dilluns, a dos quarts de vuit de vespre, hi haurà una reunió per parlar de l’aportació de les entitats i/o (ciutadans) a aquesta nova edició “bruixeril”.
O sigui, que ja ho sabeu, a dos de vuit tots a l’Ajuntament, no hi falteu.
Visca Altafulla, les Bruixes, i el Gat de Foc....
Una abraçada Joan, i endavant....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenoas dias
Que pena que su blog esta escrito en catalan.
No comprendo nada de nada. Estoy enamorada de Altafulla. Todo me interesa.
Vengo alli 3 veces en el ano. (Vivo en Francia). Cada vez es un evenmiento para me. Como un sueno. Hecho muchas buscadas sobre Altafulla, tengo muchicimas fotos que he encuentradas en la web.
Pero como lo he dicho, cada vez (casi) esta escrito en catalan. Hay solos los catalanes que comprenden el catalan.
Quieria conocer la leyendas, la historia...todo.
Pero no es posible para me y los otras personas que no hablan catalan.
para concluir....que pena !
Adios
karoleux@hotmail.fr